Volg ons opTwitterFacebookgoogle+
Uitgebreid zoeken  
  vacaturesinwonen.nl

  Dé vacaturesite voor de woonbranche

  Zoek snel de juiste baan

  Beschikbare banen:

  van

  Toon alle vacatures
  headerimage

  Banen in de spotlight

  Toon méér banen
  Werkeninwonen werknemers
  26.04.2012 10:53
  Categorie: Vacatures in wonen

  Samenwerking Vacatures in Wonen en Retailbaan.nl

  Vacatures op vacaturesinwonen.nl worden vanaf nu automatisch en gratis doorgeplaatst naar Retailbaan.nl. Vacaturesinwonen.nl en Retailbaan.nl zijn hiertoe een strategische samenwerking aangegaan. Door deze samenwerking wordt het bereik van beide vacaturesites vergroot.


  Retailbaan.nl is in vier jaar een sterk online merk geworden in de retail. Door jarenlange ervaring in de recruitmentsector constateerde initiatiefnemer Maurice de Gruijter dat er voor de gehele retailsector geen internetsite is waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Dat maakt het zoeken voor werkgevers en werkzoekenden naar een geschikte kandidaat resp. een leuke baan in de retail lastig. Bovendien vragen algemene vacaturesites hoge plaatsingstarieven.

  De grootste in de retailsector

  Retailbaan.nl is inmiddels de grootste site in vacaturevolume in de retail en is ook groot in bereik (450.000 werkzoekenden) door een samenwerkingsverband met JobTrack.nl, die nauw samenwerkt met de meeste regionale dagbladen in Nederland. Elke retailvacature op Retailbaan.nl kan men tegen een geringe vergoeding doorplaatsen naar JobTrack.nl. Via JobTrack.nl wordt de vacature automatisch doorgeplaatst naar de regionale dagbladen van Wegener Nieuwsmedia. Maurice de Gruijter: ‘Op deze manier kunnen werkgevers effectief inspelen op de regionale markten; Wegener heeft een gemiddeld bereik van ca. 57% in de retailsector. Deze samenwerking levert dus voor alle partijen meerwaarde op.”